Bel ons op: 06 29 16 91 96

Foodlab voedingsadvies

HET ENIGE VOEDINGSPROGRAMMA VOOR EEN MOOIE & GEZONDE HUID!

 

Het Food Lab voedingsprogramma richt zich op het creëren van een gezond en gevarieerd voedingspatroon waarbij er specifiek aandacht wordt besteed aan de gezondheid van de huid. De focus ligt op het creëren van een stabiele suikerspiegel, een gebalanceerde pH-waarde, een verbeterde stofwisseling, spijsvertering en de aanpak van vrije radicalen. Door dit voedingsprogramma voel je je beter, energieker en je huid ziet er stralender uit! Food Lab is het enige voedingsprogramma gericht op de huid.

 

Een stralende en egale huid door een gezonde levensstijl? Jazeker! Een gezonde levensstijl is de belangrijkste investering in jezelf en jouw huid. Heb jij een rijpere huid, allergieën, een droge / of vochtarme huid, eczeem, een vette huid, acne of last van littekens, rosacea of couperose, hyperpigmentatie of een door de zon beschadigde huid? Neem contact op en ontdek wat het Food Lab Program voor jou kan betekenen. Food Lab heeft twee programma’s waaruit je kunt kiezen. Beide programma’s zijn specifiek gericht op de huid.

 

MET FOOD LAB KRIJG JIJ EEN MOOIE HUID!

 

Een combinatie van gezichtsbehandelingen, de juiste producten én gezonde, evenwichtige voeding dragen bij aan maximale huidverbetering. Bij het Food Lab voedingsprogramma eet jij zo gezond mogelijk waarbij een stabiele suikerspiegel en een gezonde zuur-base balans een prachtige uitgangspositie vormen. Jouw huidspecialist vertelt met welke voeding jij jouw huid het beste ondersteunt en welke voeding je – in relatie tot een specifiek huidprobleem – beter kunt laten liggen. Samen bouwen jullie aan jouw droomhuid!

 

EAT GOOD | FEEL WELL | LOOK GREAT

 

Mandy weet alles over de effecten van voeding op de huid en zal je voorzien van gerichte voedingsadviezen waarmee je echt geholpen bent. Door het aanpassen van je voedingspatroon volgens de Food Lab richtlijnen:

  • ontlast je je immuunsysteem, doordat het niet meer hoeft te reageren op voeding die eigenlijk niet bij je past;
  • krijg je een stabiele suikerspiegel;
  • krijg je een verbeterde zuur-base balans;
  • krijgt je energielevel een boost.

Dit prachtige totaalconcept resulteert in een gezonde, stralende huid!

IK SKIN perfection Foodlab

 

BOEK JOUW FOOD LAB VOEDINGSPROGRAMMA:

 

Foodlab:

Quick check

€ 17,50

20 min

Een 20 minuten durend Foodconsult met de huidspecialist, een voedingsadvieskaart met lifestyle tips ‘afgestemd op jouw huidtype/huidprobleem’, je krijgt inzicht over welke voedingsmiddelen waardevol zijn en welke je beter kunt laten staan, supplementenadvies.

Afspraak maken

Foodlab:

10 weken

€ 132,00

5x 20 min

Een uitgebreid voedingsprogramma van 10 weken ‘specifiek afgestemd op het huidtype en huidwens’, uitgebreid coaching programma ‘bestaande uit 5 contactmomenten’, optimale support van de huidspecialist waardoor de kans op succes aanzienlijk wordt vergroot, bewustwording door te werken met een voedingspaspoort, persoonlijke voedingstips met leefstijl-tips, een voedingskaart met leefstijl-tips ‘afgestemd op jouw huidtype’, supplementenadvies.

Afspraak maken

Gezonder leven, maar hoe?..

Voedingsschema op maat!

 

Informeer naar de mogelijkheden voor een gezond lichaam.

 

Neem contact met ons op