Bel ons op: 06 29 16 91 96

IK SKIN Perfection

De Beauty Garage - IK SKIN logoIk Skin Perfection gaat uit van natuurlijke basis van de huid. Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van je huid verstoren. Daarom wordt er bij elke behandeling met zorg en aandacht gekeken naar de huidconditie. De behandeling wordt daarna aangepast op jouw huid en resetten, herstellen, stimuleren of verbeteren we de huid om maximale huidverbetering te bereiken. 

 

 

FILOSOFIE

De Beauty Garage - IK SKIN Filosofie

Bij de ontwikkeling van IK Skin Perfection is de natuurlijke conditie en flora van de huid het uitgangspunt. Met deze visie bouwt IK samen met jou aan innerlijke en uiterlijke schoonheid. Door verschillende factoren kan je huid uit balans raken. Om jouw huid naar een gezonde basis terug te brengen, werken ze met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – cosmeceuticals – en ontwikkelen ze producten volgens het NO-label. Dit betekent dat ze constant zoeken naar de fijnste natuurlijke ingrediënten op aarde met de hoogst mogelijke actieve bestanddelen. Die combineren ze met elkaar voor de beste resultaten, zonder te werken met synthetische stoffen als bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, syntetische geur- en kleurstoffen. 

 

Ieder product heeft een unieke formule met ingrediënten die zijn samengesteld om elkaars werking te versterken. De pH-waarde in de producten is afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Dit houdt de zuurtegraad van je huidflora in balans en voorkomt dat de huid uitdroogt en onzuiverheden vrij spel krijgen.

 

Door de ervaring met cosmeceuticals en de wetenschap van de huid zijn de producten van IK in staat om zichtbare, aantoonbare, prachtige resultaten te bereiken voor iedere huidwens of huidprobleem. 

 

De Beauty Garage - IK SKIN CosmeceuticalsCOSMECEUTICALS

De oorsprong van cosmetica wordt steeds belangrijker. Steeds meer mensen willen weten welke ingrediënten verwerkt zijn in cosmeticaproducten en wat deze doen met de huid. Bij veel cosmeticagebruikers is het helaas nauwelijks bekend dat veel verzorgende producten ‘belastende’ en ‘irriterende’ stoffen bevatten, die slecht zijn voor de huid en mogelijk zelfs voor onze gezondheid. Transparantie, veiligheid en eerlijkheid over de producten staan bij IK Skin Perfection centraal. Maar.. wat onderscheidt IK van reguliere cosmetica?

 

Groene cosmeceuticals! Pure power voor je huid! 

Ik werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter. 

 

Door de hoge dosering werkstoffen zorgt IK voor een intensieve huidverbetering. Ook worden verschillende huidaandoeningen, zoals: acné, rosacea en pigmentaties, dieper in de huid aangepakt, daar waar de oorzaak zich bevindt. Zo verbetert IK de huidstructuur en vermindert huidirritaties en ziet de huid er weer stralend en gezond uit! 

 

PH-waarde

De Beauty Garage - K SKIN PH WaardeOnze huid is niet voor niets zuur. Dit zure laage helpt namelijk de huid sterk te houden. Het zorgt ervoor dat de huidflora in balans is. De slechte bacteriën worden gedood en de goede bacteriën krijgen de ruimte. Het is belangrijk om de huid zuur te houden, want uit onderzoek blijkt niet alleen dat een huid met een hoge pH-waarde droger, doffer en sneller geïrriteerd is, maar dat je ook eerder rimpels krijgt.. en dat willen we niet! 

 

De pH-waarde van een gezonde huid is 5,5. Vaak hoor je cosmeticamerken spreken over ‘pH-neutraal’. Dit is een pH-waarde van 7, waardoor je dus eigenlijk veel verzorgingsproducten juist een te hoge pH waarde hebben, waardoor je huid uit balans raakt, je huid uitdroogt en onzuiverheden en allergenen vrij spel hebben. 

 

 

 

NO-LABEL

We willen allemaal graag mooi en gezond oud worden. Daarom zegt IK Skin Perfection “nee” tegen huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen met het NO-label. 

 

De Beauty Garage - NO-Label LogoOm een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. Daarom gebruikt IK 100% pure, organische ingrediënten die worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en resultaat voor de huid. Producten op basis van 100% natuurlijke ingrediënten en geen ‘gekke’ toevoegingen. Alle verpakkingen van IK zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen parabenen, sulfaten, minerale oliën, paraffine, geur- en kleurstoffen. Deze bewuste keuze van de klinisch bewezen, natuurlijke werkingstoffen in hoge dosering – groene cosmeceuticals – maakt IK zacht en daadkrachtig voor de huid. Ze hebben alle producten ontwikkeld vanuit onze filosofie om een bewuste bijdrage te leveren aan het geluk van uw huid. Dit geluk vertaalt zich naar jouw leven, naar de natuur en daarmee de toekomst van de wereld zodat die met z’n allen een stukje mooier kunnen maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

ZWARE MEDICATIe

 

De Beauty Garage - K SKIN Zware medicatieEr toch goed en gezond uitzien, dat is wat je wilt wanneer je zware medicatie, een chemokuur of bestraling ondergaat. Chemotherapie en bestralingen drogen de huid uit en maken de huid vaak schilferig, overgevoelig en geïrriteerd en in sommige gevallen kan de huid gaan jeuken. 

 

IK heeft een aantal ‘medical’ producten gemaakt en hebben een krachtigere werking dan reguliere cosmetica en tegelijkertijd hebben ze minder bijwerkingen dan medicinale crèmes. Gedurende de chemotherapie, bestraling en gebruik van andere zware medicatie gebeurt er niet veel met de huid. De huid heeft in deze periode rust nodig. Het belangrijkste dat je kunt doen is de barrièrefunctie van de huid sterk houden en de huid zo veel mogelijk kalmeren en beschermen door huidverzorgingsproducten te gebruiken zonder belastende toevoegingen. Hiermee zorgt je ervoor dat er minder pigmentvlekken ontstaan, de huid minder gevoelig reageert, niet zo dof en droog wordt en geïrriteerd raakt.