Bel ons op: 06 29 16 91 96

Recepten & Blogs

De Beauty Garage - Recepten en blogsWelkom op mijn recepten en blog’s verzameling. Je vindt hier alles rondom healthy eten, food weetjes, beauty tips, blogs en  recepten. En die zijn lekker, makkelijk én gezond. Beloofd! Ik ben zeker geen gekke health freak, maar ik geloof in balans in eten en schoonheid. En ik moet zeggen dat de producten van Herbalife daar echt bij helpen. 

 

een van mijn Recepten geprobeerd? 

Heb je trouwens een van mijn Herbalife recepten geprobeerd? Of een ander lekker recept gevonden? Stuur mij dan een berichtje via de mail of mijn persoonlijke Instagram @MandyKinkelaar of @DeBeautyGarage, ik hoor graag van je!  

 

 

7 Voordelen van noten!

 

Voordelen van Noten

 

Eet elke dag een handje noten.

 

Lees meer

Doei doei mascara!!

 

Wimpers

 

In 3 stappen naar mooie lange wimpers?

 

Lees meer

Healthy Pancakes

 

Healthy Pancakes

 

Heerlijke gezonde pannenkoekjes voor elke zondagochtend!

 

Lees meer

7 tips om je huid lente-klaar te maken

 

Lente

 

Laat die zon maar komen!

 

Lees meer

Gezonder leven, maar hoe?..

Voedingsschema op maat!

 

Informeer naar de mogelijkheden voor een gezond lichaam.

 

Neem contact met ons op