Bel ons op: 06 29 16 91 96

Voedingsadvies

Wil jij weer lekker in je vel komen te zitten? Wil jij meer balans tussen gezond en af en toe ongezond eten? Gezonder leven, blijven genieten van iets lekkers en vooral niet op een streng dieet? Dan is een voedingsadvies of voedingsschema iets voor jou!

 

Afvallen is een reis die een verandering van levensstijl en geduld vereist. Het maakt niet uit hoelang je persoonlijke reis gaat duren, je zult de steun en het advies van jouw persoonlijke coach nodig hebben om samen tot jouw doel te komen en om een persoonlijke verandering in je leven teweeg te brengen. Het draait allemaal om het maken van duurzame verandering in je levensstijl, zoals gezonder eten en meer bewegen.

 

Balance is de key!

Binnen een gezonde levensstijl is genieten en plezier maken net zo belangrijk als bijvoorbeeld voldoende beweging en op tijd naar bed gaan. Jezelf sociale gelegenheden ontnemen is daarom ook zeker niet nodig. Wanneer de basis van jouw voeding en beweging goed is, is het geen enkel probleem af en toe deze gewoontes eens te doorbreken. Ook jij mag af en toe eens lekker genieten van en hamburger of patatje. Het leven moet tenslotte leuk blijven en op deze manier is het makkelijk vol te houden.

 

Door onze voeding aan te passen gaan we steeds beter in ons vel zitten, je huid wordt mooier en je krijgt er zoveel meer energie voor terug. Tevens wordt je darmwerking beter waardoor je je ook gelukkiger voelt. Voeding is het beste medicijn. Veel van onze klachten ontstaan door tekorten aan voedingstoffen zoals de juiste vetten, koolhydraten, eiwitten, vitaminen & mineralen. Er kunnen ook andere oorzaken zijn zoals te veel stress, weinig lichamelijke beweging, je hormomen die uit balans zijn, en jezelf te weinig ontspanning/rust gunnen.

 

Het allerbelangrijkste wanneer je besluit om de knop volledig om te zetten is het hebben van een doel. Zonder concreet haalbaar doel kom je niet naar datgene wat je graag wilt bereiken! 

 

Start nu!

Ik ga je helpen om een nieuw leefstijl voedingspatroon te krijgen. Je gaat leren om je eigen gezonde keuzes te maken. Het is GEEN dieet maar het krijgen van een andere leefstijl. De begeleiding kan in de salon of online (per mail). Maak nu direct een afspraak. 

 

Voedingsadvies online:

 • Je vult online een intake formulier met vragen in over je huidige eetpatroon/leefwijze. Probeer alles zo eerlijk mogelijk in te vullen!
 • Met de ingevulde vragen kan ik alvast een goed beeld vormen, je krijgt op je intake formulier een uitgebreide feedback met tips. Je krijg een overzicht toegestuurd met daarin punten die je kunt verbeteren in je voeding/beweging.
 • Je krijgt vervolgens ook een voedingsschema toegestuurd waar je oneindig mee kunt variëren.
 • Daarbij krijg je ook nog variatielijst met recepten voor het ontbijt, lunch, avond eten, en tussendoortjes.
 • Je krijgt 24/7 begeleiding via de whatsapp en e-mail.
 • Je kan eventueel ook een try-out pakket van herbalife proberen (6x voedingsshakes + 8 voedingssuplementen voor meer energie)

 

Voedingsadvies in de salon:

 • Het kennismakingsgesprek vind plaats in de salon. Na afloop laat ik je online een uitgebreide intake formulier invullen (deze moet zo eerlijk mogelijk worden ingevuld). Hier naar gaan we de focus leggen op jou doelen! Valkuilen proberen we om te zetten naar gezondere alternatieven. Alles wordt stap voor stap gedaan, kleine resultaten zijn het beste omdat daarmee de slagingskans het beste is.
 • Na het invullen van het intake formulier krijg je van mij per e-mail een uitgebreide feedback/tips toegestuurd. Ik ga een overzicht voor je maken met daarin punten die je kunt verbeteren in je voeding/beweging/ontspanning zodat je deze thuis makkelijk kan toepassen.
 • Je krijgt vervolgens ook een voedingsschema per e-mail waar je oneindig mee vooruit kan.
 • Daarbij krijg je ook nog variatielijst met recepten voor het ontbijt, lunch, avond eten, en tussendoortjes.
 • Je krijgt 24/7 begeleiding via de whatsapp/e-mail.
 • Je kan eventueel ook een try-out pakket van herbalife proberen (6x voedingsshakes + 8 voedingssuplementen voor meer energie)
 • Je komt naar 2 weken terug en dan bespreken we wat er goed is gegaan en wat er fout is gegaan. We kijken naar een goede mogelijkheid om het juiste resultaat te behalen.

Je mag me altijd vragen stellen per mail / Whatsapp gedurende onze samenwerking.

Na ongeveer drie maanden heb je zoveel kennis opgebouwd dat je verder kunt met jouw nieuwe leefstijl!

Gezonder leven, maar hoe?..

Voedingsschema op maat!

 

Informeer naar de mogelijkheden voor een gezond lichaam.

 

Neem contact met ons op