Bel ons op: 06 29 16 91 96

Access bars behandeling in ‘s-Heerenberg

schoonheidsspecialiste in 's-heerenbergHeeft u last van stress? Of spanningen? Een druk gevoel in uw hoofd of lichaam? Of wilt u gewoon eens volledig ontspannen? Dan bent u toe aan een access bars behandeling. 

 

Dankzij 32 drukpunten op uw hoofd en de juiste behandeltechniek door onze gediplomeerde access bars specialist Mandy ervaart u tijdens de 30 of 60 minuten durende behandeling een verlichting door uw gehele lichaam. 

 

Ieder mens is uniek daarom zijn de uitwerkingen op een access bars behandeling bij iedereen anders. Enkele voorbeelden zijn tintelingen door het lichaam, een slaperig gevoel, een ontspannen gevoel en verlichting in het hoofd of juist een heel warm gevoel van handen en voeten. Al deze uitwerkingen komen puur tot stand door aanraking van het hoofd in de rustgevende omgeving van De Beauty Garage. 

 

Access bars behandeling is voor iedereen

U zou de uitwerking kunnen vergelijken met een meditatie of yoga sessie. Echter kunt u tijdens de behandeling volledig genieten en hoeft u zelf niets te doen. De volledige uitwerking van een Access Bars behandeling kan zelfs tot 3 weken na de behandeling nog voelbaar zijn. De behandeling is voor alle leeftijden en kan gegeven worden aan zowel mannen als vrouwen. 

 

Maak direct een afspraak

Wilt u ook ervaren wat een access bars behandeling met u kan doen? Laat u informeren en maak een afspraak met Mandy via mandy@debeautygarage.nl06 29 16 91 96 of direct online!

Wilt u ook eens genieten van zo’n heerlijke behandeling? 

 

Maak direct een afspraak online!