Bel ons op: 06 29 16 91 96

Gezichtsbehandeling in ‘s-Heerenberg

Gezichtsbehandeling / Schoonheidsbehandeling de Beauty Garage 's-heerenbergBent u op zoek naar een gezichtsbehandeling in ‘s-Heerenberg? Puur voor ontspanning of ter verbetering van uw huid. Dan bent u bij Mandy van De Beauty Garage aan het juiste adres!
 
In haar beautysalon in ‘s-Heerenberg staat ze graag voor u klaar om u een gezichtsbehandeling te geven waar u van houdt. Dankzij de gratis huidanalyse voorafgaand aan uw behandeling ontvangt u altijd een behandeling welke aan uw eisen voldoet.
 

Diverse behandelingen mogelijk

Bij De Beauty Garage in ‘s-Heerenberg zijn er diverse gezicht en schoonheidsbehandelingen waar u uit kunt kiezen. Van een lichte behandeling met een goede reiniging van de huid, een lichte massage en een verzorgende dagcreme. Tot een volledige luxe behandeling voorzien van de 7 fases van een gezichtsbehandeling; oppervlakte reiniging, diepte reiniging, oneffenheden verwijderen, massage, masker, oogcreme en een dag of nachtcrème. Bekijk alle mogelijke schoonheidsbehandelingen hier.
 

Maak direct een afspraak

Geef uw gezicht dat wat het verdient en maak nu nog een afspraak voor een heerlijke schoonheidsbehandeling bij De Beauty Garage in ‘s-Heerenberg.

IK SKIN perfection producten

 

Wilt u ook eens genieten van zo’n heerlijke behandeling? 

 

Maak direct een afspraak online!