Bel ons op: 06 29 16 91 96

Schoonheidsspecialiste in ‘s-Heerenberg

SinSchoonheidsspecialiste Mandy Kinkelaards 2017 is schoonheidsspecialiste Mandy Kinkelaar gevestigd in ‘s-Heerenberg. Na jarenlange ervaring bij diverse salons en haar eigen salon in Arnhem staat Mandy nu graag in ‘s-Heerenberg voor u klaar.

 

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste in ‘s-Heerenberg kan Mandy u na een gratis huidanalyse voorzien van de juiste behandeling voor uw gezicht. Met de op uw huid afgestemde Herbalife producten en juiste techniek ervaart u een heerlijke behandeling.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Komt u voor de eerste keer bij de schoonheidsspecialiste dan vertelt Mandy u precies wat de behandeling inhoudt. Uw schouders en nek moeten bloot zijn (bovenkleding uitdoen) en u neemt plaats in de speciale stoel. Terwijl u achterover ligt analyseert de schoonheidsspecialiste uw huid. Dit is meer dan alleen maar bepalen of uw huid droog, vet of gecombineerd is.

 

Met op uw huidtype afgestemde producten wordt uw huid gereinigd en krijgt u een scrub (extra reiniging en verwijdering van dode huidcellen). Als u wilt worden uw wenkbrauwen geëpileerd. Afhankelijk van uw wensen krijgt u een heerlijke gezichtsmassage, gevolgd door een masker, serum & 24h creme. 

 

Schoonheidsbehandelingen en voedingsadvies

Mandy’s rustgevende salon op de begane grond biedt ruimte voor zowel schoonheidsbehandelingen als voedingsadvies op maat. Of u nu komt voor het verbeteren van uw huid of juist een momentje voor u zelf. Ik verwelkom u graag in mijn salon!

Wilt u ook eens genieten van zo’n heerlijke behandeling? 

 

Maak direct een afspraak online!