Bel ons op: 06 29 16 91 96

Schoonheidsspecialiste in ‘s-Heerenberg

Sinschoonheidsspecialiste in 's-heerenbergds 2017 is schoonheidsspecialiste Mandy Kinkelaar gevestigd in ‘s-Heerenberg. Na jarenlange ervaring bij diverse salons en haar eigen salon in Arnhem staat Mandy nu graag in ‘s-Heerenberg voor je klaar.

 

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste in ‘s-Heerenberg kan Mandy je na een gratis huidanalyse voorzien van de juiste behandeling voor jouw gezicht. Met de op uw huid afgestemde IK SKIN Perfection producten en juiste techniek ervaar je een heerlijke behandeling.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Kom je voor de eerste keer bij de schoonheidsspecialiste dan vertelt Mandy je precies wat de behandeling inhoudt. Je schouders en nek moeten bloot zijn (bovenkleding uitdoen) en je neemt plaats in de speciale stoel. Terwijl u achterover ligt analyseert de schoonheidsspecialiste jouw huid. Dit is meer dan alleen maar bepalen of jouw huid droog, vet of gecombineerd is.

 

Met op jouw huidtype afgestemde producten wordt jouw huid gereinigd en krijg je een scrub (extra reiniging en verwijdering van dode huidcellen). Als je wilt worden jouw wenkbrauwen geëpileerd (bijgewerkt). Afhankelijk van jouw wensen krijg je een heerlijke gezichtsmassage, gevolgd door een masker, serum & 24h creme. 

 

Schoonheidsbehandelingen en voedingsadvies

Mandy’s rustgevende salon op de begane grond biedt ruimte voor zowel schoonheidsbehandelingen als voedingsadvies op maat. Of je nu komt voor het verbeteren van jouw huid of juist een momentje voor jezelf. Ik verwelkom je graag in mijn salon!

Wilt u ook eens genieten van zo’n heerlijke behandeling? 

 

Maak direct een afspraak online!