Bel ons op: 06 29 16 91 96

Schoonheidsbehandelingen

Mijn klanten komen met verschillende redenen voor een schoonheidsbehandeling naar De Beauty Garage. Een gezichtsbehandeling met massage zorgt voor ontspanning. Je doet even een half uurtje of langer helemaal niets anders dan liggen en genieten. Die rust is niet alleen goed voor je lichaam en geest, maar doet ook wonderen voor je huid.

 

Wat gebeurt er tijdens een schoonheidsbehandeling?

 

We beginnen met een intake, ik analyseer de huid, bekijk eventuele oneffenheden en stel een aantal vragen over je levensstijl en producten die je gebruikt. Tijdens de schoonheidsbehandeling begin ik altijd met een reiniging van het huidoppervlak. Als je huid schoon is, kunnen de IK SKIN Perfection verzorgingsproducten beter hun werk doen. Vervolgens verwarm ik je huid zodat je poriën zich openen. Op deze manier kan ik gemakkelijker eventuele me-eeters en gerstekorrels verwijderen.

 

Na de reiniging krijg je een gezichtsmasker dat is afgestemd op jouw huidtype. Bij de uitgebreidere behandelingen volgt een gezichtsmassage om je te laten ontspannen en je huid soepel te maken. De doorbloeding verbetert en celvernieuwing wordt gestimuleerd.

 

De schoonheidsbehandeling eindigt met een heerlijke IK SKIN Perfection dag- of nachtcrème zodat je heerlijk ontspannen naar huis gaat. Bij De Beauty Garage zorgen we ervoor dat de schoonheidsbehandeling en complete beleving is. Met heerlijke geuren, passend bij de behandeling en met rustgevende muziek nemen we je mee op een heerlijke ontspannen reis.

 

Losse behandelingen

 

Naast de gezichtsbehandelingen zijn er ook een aantal losse behandelingen mogelijk. Deze zijn ook te combineren tijdens een gezichtsbehandeling. 

Mooi en gezond oud worden

 

 

De diverse gezichtsbehandelingen:

 

Ik SKIN perfection No label

Gezichtsbehandeling:

Kennismakingsbehandeling

€ 95,00

60 min

Kom je voor het eerst en wil je ook kennismaken met de producten van IKSkin? Kies dan deze behandeling. De behandeling bestaat uit: reinigen, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, serum, 24h creme, productadvies.

Daarnaast ontvang je gratis de Reset Skincare Box (reiniging, dieptereiniging, serum & masker) t.w.v. € 39,95 en een gratis 24H creme t.w.v. € 39,95.

Afspraak maken

Gezichtsbehandeling:

Basic

€ 29,50

45 min

Reinigen, dieptereiniging, masker, serum infusion en een afsluitende 24h crème.

Afspraak maken

Gezichtsbehandeling:

Normal

€ 42,00

60 min

Reinigen, huidanalyse, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, korte gezichtsmassage, masker, serum infusion en een afsluitende 24h crème, productadvies.

Afspraak maken

Gezichtsbehandeling:

Detox

€ 46,50

60 min

Reinigen, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, detox masker met salicylzuur of glycolzuur, serum infusion en een afsluitende 24h crème.

Afspraak maken

Gezichtsbehandeling:

Complete

€ 50,00

90 min

Reinigen, huidanalyse, bijwerken van de wenkbrauwen, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide gezichtsmassage, masker, serum infusion en een afsluitende 24h crème, productadvies.

Afspraak maken

Gezichtsbehandeling:

Complet & Access Bars

€ 63,00

90 min

Reinigen, huidanalyse, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, access bars 30 minuten, masker, serum infusion en een afsluitende 24h crème, productadvies.

Afspraak maken

Gezichtsbehandeling:

Deluxe

€ 67,50

105 min

Welkomsritueel, reinigen, huidanalyse, bijwerken van de wenkbrauwen, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, dubbele reiniging, uitgebreiden reset gezichtsmassage, oogmasker, masker, handscrub, serum infusion en een afsluitende 24h crème, productadvies.

Afspraak maken

Gezichtsbehandeling:

Bio peeling

€ 78,00

75 min

De bio peeling werkt in op het natuurlijke huidproces, waarbij vijf huidlagen iedere maand worden vervangen door een nieuwe huid. De bio peeling stimuleert de natuurlijke huidcyclus, waardoor de huid sneller vernieuwt. De vezels van de kruiden worden getransporteerd naar de onderste huidlaag (basaalcellenlaag) en geven hier een teken om een nieuwe celdeling aan te maken. In 10 dagen ontstaat er een compleet nieuwe opperhuid. De bio peeling is effectief bij: acne & onzuiverheden, vochtarme huid, milia, anti-aging, anti rimpel behandeling, vale & slecht doorbloedde (rokers) huid, grove poriën, fijne lijntjes & rimpels, vette & glimmende huid.

Afspraak maken

Gezichtsbehandeling:

Bio pulse

€ 78,00

75 min

Bio Pulse therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. De behandeling bestaat o.a. uit een masker dat ervoor zorgt dat er zuurstofrijk bloed naar je huid wordt gebracht. Dit zorgt ervoor dat de gezondheid en het natuurlijke functioneren van je huid snel wordt herstelt. De bloedcirculatie wordt verbeterd, er is een hoger zuurstofniveau (meer voedingsstoffen naar je huid) en de lymfedrainage (afvoer van afvalstoffen) wordt verbeterd.

Afspraak maken

Wilt u ook eens genieten van zo’n heerlijke behandeling? 

 

Maak direct een afspraak online!