Bel ons op: 06 29 16 91 96

Schoonheidbehandeling in ‘s-Heerenberg

 

schoonheidsspecialiste in 's-heerenbergBent u op zoek naar een schoonheidsbehandeling in ‘s-Heerenberg? Puur voor ontspanning of ter verbetering van uw huid. Dan bent u bij Mandy van De Beauty Garage aan het juiste adres! 

 

In haar beautysalon in ‘s-Heerenberg staat ze graag voor u klaar om u een schoonheidsbehandeling te geven waar u van houdt. De gratis huidanalyse voorafgaand aan uw behandeling zorgt er voor dat u altijd een behandeling krijgt welke aan uw eisen voldoet. 

 

Een schoonheidsbehandeling voor iedereen

Bij De Beauty Garage in ‘s-Heerenberg zijn er diverse schoonheidsbehandelingen waar u uit kunt kiezen. Van een lichte behandeling met een goede reiniging van de huid, een lichte massage en een verzorgende dagcreme. Tot een volledige luxe behandeling voorzien van de 7 fases van een gezichtsbehandeling; oppervlakte reiniging, diepte reiniging, oneffenheden verwijderen, massage, masker, oogcreme en een dag of nachtcrème. 

 

Plan direct uw afspraak

Geef uw gezicht dat wat het verdient en maak nu nog een afspraak voor een heerlijke schoonheidsbehandeling bij De Beauty Garage in ‘s-Heerenberg. 

IK SKIN perfection producten

Wilt u ook eens genieten van zo’n heerlijke behandeling? 

 

Maak direct een afspraak online!