Bel ons op: 06 29 16 91 96

Power Treatments

Jouw huidwens of -probleem optimaal aanpakken, dat is wat je wilt. Daar gaat de IK Huidspecialist je bij helpen! We resetten, herstellen en stimuleren de huid en begeleiden je naar maximale huidverbetering. Dit doen we met de skincare producten van IK Skin Perfection én in de salon. Welke huid heb jij? Kijk en ervaar wat de IK behandelingen en power treatments voor jou kunnen betekenen.

 

SKIN & AGE:

 

Het Skin & Age Program is erop gericht om het verouderingsproces van onze huid te vertragen en de huidconditie intensief te verbeteren en te behouden. Het behandelprogramma richt zich op het verdunnen van de opperhuid en de cellen te stimuleren die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van o.a. collageen en elastine.

 

De behandelingen hebben als doel:

 • Stimuleren van cel vernieuwing
 • Krachtige rimpelreductie
 • Contourversteviging
 • Regenereren van de huid
 • Verbeteren van spankracht en elasticiteit
 • Vochtgehalte op peil houden

 

Naast een gebalanceerde levensstijl en een gezond voedingspatroon is een effectief behandel- en thuisverzorgingsprogamma ook essentieel voor het creëren van een gezonde huid. De beste resultaten worden verkregen in kuurverband! Behandelfrequentie is 4 behandelingen, 1 x per week. Dit komt overeen met de 28 daagse huidcyclus. Hoeveel behandelingen er daadwerkelijk nodig zijn hangt af van de huidwens, huidconditie en aard/ernst van huidklachten en worden altijd persoonlijk afgestemd naar behoefte.


Acne:

 

Met milde en effectieve zuren wordt er, afhankelijk van jouw type acne, een doelgericht acneprogramma opgesteld. Hiermee wordt jouw huid gereguleerd en zullen imperfecties verminderen. Ook krijg je tips over voeding, lifestyle en thuisverzorging. De diepste behandelingen van IK Skin Perfection is de Pumpkin Peeling. Deze behandeling kan alleen in de maanden oktober tot en met maart.

 

IK Skin Perfection heeft 2 intensieve acnebehandelingen samengesteld:

1. IK Skin & Acne Pumpkin Program (45 min), actieve acne

2. IK Skin & Acne Organic Peel Program (45 min), passieve acne/ acne littekens

 

De effecten van de SKIN & ACNE behandeling

 • Remt de talgproductie af
 • Vermindeert de verdikking van de bovenste huidlaag waardoor poriën minder snel verstoppen
 • Desinfecteert, vermindert en remt de ontstekingen af
 • Stimuleert doorbloeding en celvernieuwing waardoor het huidoppervlak frisser, gladder en egaler wordt
 • Verfijnt de huidstructuur
 • Verkleint het risico op littekenvorming

Fruitzuren:

 

Binnen de power treatments behandelingen wordt gebruik gemaakt van Acid Infusions (fruitzuren). Fruitzuren zijn natuurlijke organische zuren. Ze zijn afkomstig van natuurlijke bronnen. Ze hebben een diepreinigende werking. In de diepere huidlagen wordt de productie van collagene- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. De Acid Infusions pakken oppervlakkige rimpeltjes aan en vervagen acnelittekens, verminderen pigmentvlekken en de huid wordt steviger en zichtbaar gladder.

 

Advies:

 

Om het maximale resultaat te behalen en te behouden is het essentieel om uw huid zelf goed te verzorgen. Tijdens en na de behandeling adviseren wij welke producten het beste geschikt zijn voor uw huid. Deze stemmen wij af op uw wensen en huidtype. Wist u dat het belangrijk is om uw huidverzorging aan te passen aan het seizoen?

IK SKIN perfection verzameling

 

Boek jouw Power Treatment direct online:

 

Power treatment:

Skin & age

€ 52,50

45 min

Reinigen, huidanalyse, peeling organic acid, organic gommage peeling, deep massage met glycol acid, double masker, peeling neutralizer, infusion serum, 24h creme.

Afspraak maken

Power treatment:

Skin & age power

€ 86,00

70 min

Reinigen, huidanalyse, peeling organic acid, organic gommage peeling, deep massage met glycol acid, organic modeling masker, decolleté verzorging met double+, peeling neutralizer, infusion serum, oogcreme, 24h creme, sun spf 50 & product advies.

Afspraak maken

Power treatment:

Skin & Acne pumpkin (actieve acne)

€ 55,50

45 min

Huidanalyse, reiniging, dieptereiniging d.m.v. organic peeling stap 1, onzuiverheden verwijderen, bamboo detox masker, dieptereiniging d.m.v. organic pumpkin peeling, neutralisatie d.m.v. organic peeling stap 3, serum infusion, 24h creme, huidadvies voor thuis.

Afspraak maken

Power treatment:

Skin & Acne peel (passieve acne)

€ 55,50

45 min

Huidanalyse, reiniging, dieptereiniging d.m.v. organic peeling stap 1, onzuiverheden verwijderen, dieptereiniging d.m.v. organic peeling stap 2, bamboo detox masker, neutralisatie d.m.v. organic peeling stap 3, serum infusion, 24h creme, huidadvies voor thuis.

Afspraak maken

Power treatment:

Fruitzuurbehandeling

€ 55,50

45 min

Fruitzuren zijn natuurlijke organische zuren. Ze hebben een intensieve huidverbeterende dieptewerking waarmee verschillende huidproblemen aangepakt kunnen worden. Oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid wordt zichtbaar steviger en gladder.

Afspraak maken